2010-12-08

today's inspiration: Poisjardin


Zsuzsi Kardos is a student at the same university where I am and she has a blog, the Poisjardin, means Spotted Garden. Zsuzsi fabricates hand-sewn thingummies (mostly from felt) for everyone, it's a whole wonderland: beauty cases, magnets, pillows and other belles for pleasure to our eyes. Each one is individual piece based on Zsuzsi's own ideas. Now I let you an insight into the workroom of Poisjardin.

Kardos Zsuzsi egy debreceni egyetemista lány, aki a Poisjardin, azaz Pöttyös kert nevű blog szerkesztője. A "Bigyók mindenkinek" jelmondat mögött egy kész csodavilág áll: mindenféle izémizé filcből, mintás anyagokból a hűtőre, kitűzőnek, neszesszernek, vagy csak úgy, szemet gyönyörködtetni. Minden egyedi darab, Zsuzsi saját ötleteiből saját keze által varrva. 
Bepillantást nyerhettem a Poisjardin- műhelybe, Zsuzsi kollégiumi szobájába, és most a képeimen keresztül ti is ízelítőt kaphattok a remekművekből.

 Neszesszerek/beauty cases:


Babák/dolls:


Szatyor/bag: Könyvjelzők/bookmarks:

Hajba- és fülbevalók/hair pieces and earrings:

Muffin díszdobozzal/muffin with gift box:

Üvegbe zárt mesevilágok/dreamlands closed in glass:


Kitűzők és hűtőmágnesek/badges and magnets:
Párnák/pillows:


If you like these pieces from Zsuzsi or you would like to order from her, contact here: noparking@citromail.hu.
 
Ha megtetszettek a gyönyörűségek, a noparking@citromail.hu email-címen felveheted a kapcsolatot Zsuzsival, aki rendelésre is készít termékeket!

2 comments:

  1. aranyosak=)
    egyik barátnőm jutott róluk eszembe, aki szintén mindenféle színes filcből csinál bolond ujjbábokat: D

    ReplyDelete
  2. imádnivalóak :D nincs fent meskán? nagyon sok vásárlója akadna :)na meg én is szivesen válogatnék ilyen színkavalkádos csodák között :)

    ReplyDelete